Chile

Chile:
 
Chile är en viktig hälsoprodukt,som innehåller massor av fibrer.
och vitaminer.
Eftersom chile i maten ökar förbränningen i ämnesomsättningen med ca.25% 
hjälper den till vid viktminskning.
Capsaicin ett ämne i chilepeppar ger dess heta smak.
I dag vet vi att chilepeppar har ett näringsvärde som är bra , med
höga värden av både A- och C-vitamin.
Chile har dubbelt så höga värden av C-vitamin som tex. apelsin.
Mest A-vitamin av alla våra nyttoväxter.
Chile ökar ämnesomsättningen är förebyggande mot förtjylningar och infektioner.
Jag andvänder Chile i det mesta.
Både i matlagning, men också i bakverk och efterrätter.
Chilepeppar ihop med mörk choklad tex.
 
Om man vill börja andvända Chilepeppar, så är att rekomendera att man tillvänjer sig lite i början .
Man upptäcker snart att man kan öka mängden efterhand.
När kroppen blir van vid Chilen. och man skapar snart ett behov av den . 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: