Söndagsmiddag:

 
OXRULLADER MED CHANTADOUFYLLNING
I ROSE’PEPPAR SÅS:
 
600 g. innanlår i tunna skivor.
1 st ask cantandou pepparrot.
2 msk. smör
1 msk. vetemjöl
1 msk. fond
1 dl. vatten
3 dl. grädde
1 tsk. rose’pepparkorn
salt /peppar.
 
Gör så här:
 
Lägg en msk pepparrots ost på varje skiva kött.
rulla ihop och fäst med tandpetare.
Krydda med salt och peppar
Bryn rullarna i smöret, pudra över mjölet
Tillsätt vattnet och grädden ströa över rose’pepparen
Låt puttra på svag värme ca 7min
 
Gott med nykokt pressad potatis, eller ris.
och en sallad.
smaklig måltid!!
Annonser

2 kommentarer

  1. Tina said,

    29 november, 2009 den 07:07

    Å detta ser gott ut. Ska jag ta med mej. Kul när du lägger in recept tycker jag. Alltid kul med nya rätter. Hoppas din adventshelg varit bra. I dag har vi i alla fall sett solen här. Men det ska inte vara långvarigt har jag hört.Ha nu en go kommande vecka.Kram Tina

  2. Dagstjerna said,

    1 december, 2009 den 07:15

    Underbara recept från dig gör att vintern känns som hemma. Men julen behöver lite hjälp för att infinna sig i år. Därför vill jag be om ett recept på JULMUMMA. Japp det är dags nu… hehe. kram på dig.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: