Sensommar tankar:

 
 
 

Sommarlovets allra sista dag! Vädret är lite så där. Men tur som är, så håller värmen i sig i alla fall. Solen sticker fram mellan molnen och man kan ta en snabbtur till stranden. För ett sista sommarlovs bad. I morgon börjar skolan igen, för lillhusse som inte alls är liten längre. Med sina en och åttitvå cm. i strumplästen. Nu startar sista året på Gymnasiet för vårt yngsta barn.

Det har varit så mysigt att få rå om honom ännu en hel sommar. Sedan får man se vad som händer på utbildningsfronten framöver. Men av erfarenhet så ser jag att ungdomarna flyttar vidare och startar sina vuxenliv. Lillhusse som ju redan har flickvän och är förlovad blir säkert inget undantag.

Samtidigt som man saknar ut flyttade barn så känns det så bra att se att de utvecklas som de ska och att det gått bra med deras utbildningar. En efter en kommer de nu ut i arbetslivet, där de tar sina egna givna platser som egna vuxna människor.

    

 

Hem kommer de sedan med sina familjer och hälsar på oss, som då även berikas med massor av nya små barnbarn. Just nu går vi hela familjen i väntans tider med Sara. Som ska få deras andra barn någon gång här i November SPÄNNANDE !!

18 kommentarer

 1. Rigmor said,

  19 augusti, 2012 den 06:50

  Barn är lite som flyttfåglar…de kommer åter när tiden är mogen. Först ska de bara ut och pröva sin vingar, sen dyker de upp igen, med familj och allt, så underbart!! Ja…den här sommaren försvann i ett nafs, en del är missnöjda med vädret, andra med tiden för sin semester som de valde…själv tycker jag mest synd om alla som inte mår bra, och visst…jag skulle också ha velat haft mer sol, men jag hoppas på en lååång och vacker höst!!
  Ha det så gott, och snart är det marknad i Rättvik…
  Kram kram

 2. fenixmona said,

  20 augusti, 2012 den 02:52

  Ja, barnen har vi ju bara till ”låns”, när de är flygfärdiga så lämnar de boet. Separationerna kan ibland vara väldigt jobbiga, men precis som du säger, så kommer de ju sen med sina familjer och det blir gemenskap på ett annat plan. Kramiz

 3. Linda said,

  20 augusti, 2012 den 10:23

  Jag vill knappt tänka på när mina blir så stora. I torsdags började vår stora kille första klass och snart står man väl där och vinkar av flyttlasset. Åren går så fort, så fort.

  Kram, kram

 4. Raya said,

  20 augusti, 2012 den 11:31

  Skönt väder om än lite mulet.. Augusti är en härlig månad.
  Tack för titten hos mig!
  Jag var och kikade in hos dig häromdagen, och njöt av bilderna.. Hann inte skriva nånting då, ibland måste man läsa också!
  Önskar dig en fin vecka och din familj så klart också..
  Kram/Raya

 5. Raya said,

  20 augusti, 2012 den 04:23

  PS.. Glömde skriva, att jag ska ha kvar min blogg (Rayas Blogg), men de två andra kanske inte.. Så jag tänker inte försvinna helt, nej!!!
  Kram

 6. Marianne said,

  20 augusti, 2012 den 09:30

  Lite jobbigt när navelsträngen ska sträckas ut så låååångt!
  Men visst är det samtidigt en härlig känsla att dom vill och att dom kan klara sig själva!:)
  Ha en fin start på veckan!
  Marianne

 7. zoega59 said,

  21 augusti, 2012 den 06:13

  Tack för besöket, och välkommen åter

  Ha en bra tisdag

 8. Anki said,

  21 augusti, 2012 den 08:06

  Hej Kristina! Tack för hälsning och kommentar… kul, för nu hittade ju jag hit till dig också 🙂
  Ja åren går fort… minns fortfarande den dagen jag upptäckte att yngste sonen plötslig var sååå lång… bara över en natt kändes det som 🙂
  Visst är det skönt när barnen står på egna ben (lite sorgligt att åren går så fort) och visst är det underbart när de skaffar egen familj… så kommer barnbarnen… då är livet underbart!
  Ha det gott!
  Kram

 9. hanna said,

  21 augusti, 2012 den 02:28

  Så roligt att du tittade in på min blogg. Fin blogg.
  Kram
  Hanna
  blommorifonstret.blogspot.com

 10. Gunnel said,

  22 augusti, 2012 den 06:55

  Visst är man glad över att ens barn har växt upp och nu är självständiga personer. Men det hindrar ju inte att man likväl saknar tiden då de var små. Nu kommer gjädjen med barnbarnen och så lycklig man är när man får rå om dem alldeles själv. Ha det så bra.

 11. Tiger said,

  22 augusti, 2012 den 07:30

  Roligt att du tittade in hos mig och lämnade ett tassavtryck! 😉 Du är välkommen flera gånger! Då hittade ju jag hit till din fina blogg också! Har bekantat mig lite med den nu.

  Skönt att höra att mannen mår bättre efter ett tufft sjukdomsår!

  Såg även din fina bild på svanparet. Har hört att stora fåglar som svanar och tranor lever i livslånga ”äktenskap” så de kan säkert känna sorg också…

  Sensommarhälsningar
  Elisabet

 12. Nicki 007 said,

  22 augusti, 2012 den 07:51

  Hej Kristina..
  ja nu fungerar det igen ..Photobucket hade stängt för uppdateringar dom har ett fel som dom försöker att fixa..Vi ligger ju på olika servrar hos photobucket beroende på hur länge vi haft vårt konto..Så just där mina var uppdaterades det jag kunde inte ens logga in..
  Nu kan jag logga in ladda upp bilder jag har bilder på alla mina 3 bloggar igen men dom har fortfarande en del problem kvar..Men just nu är jag tacksam att det fungerar igen..
  vad konstigt att du inte kan vända bilderna.. jag skickar från mina mobiler en del ligger ner men jag vänder dom rätt i datorn på en gång..Tur att det fixar sig på picasa..Jag kanske ska prova picasa sen eller flickr men just nu har jag alldelles för mycket bilder på photobucket så tills vidare får det vara som det är..
  Ha en fin dag min vän och hoppas att allt är bra hos er..Kram //Nicki

  Vilka fina barnbarn du har så söta 🙂 Kram..

  • vindvittra said,

   22 augusti, 2012 den 11:12

   Ja tack barnbarnen är riktiga små stjärnskott jag älskar dem alla!

 13. Johanna said,

  22 augusti, 2012 den 03:54

  Tack för din kommentar hos mig! Du har så rätt, allt måste verkligen inte vara vitt och den fina ”spegeln” skall förbli den färgen den har idag:)

  Ha en fin kväll,

  Kram Johanna

 14. 22 augusti, 2012 den 06:27

  Tack för titten och kommentaren.
  Hoppas du haft en skön Onsdag, Kram Malin

 15. Agneta said,

  23 augusti, 2012 den 09:12

  Ja, dom växer upp barnen och ungdomarna, och fort går det. Tur inte vi blir äldre också……Agneta kram

 16. 23 augusti, 2012 den 08:46

  Tack för din kommentar på min blogg!!! ja jag håller med dig…vad hade jag för liv ….innan mina älskade barnbarn kom till värden!?? De förgyller min tillvaro med sin kärlek och ..och jag känner att det gör ont i hjärtat då jag tänker på dem!!!!!! Ha en fin vecka/EvaMarie

 17. 1 september, 2012 den 09:19

  Sommarlovets allra sista dag! Vädret är lite så där. Men tur som är, så håller värmen i sig i alla fall. Solen sticker fram mellan molnen och man kan ta en snabbtur till stranden. För ett sista sommarlovs bad. I morgon börjar skolan igen, för lillhusse som inte alls är liten längre. Med sina en och åttitvå cm. i strumplästen. Nu startar sista året på Gymnasiet för vårt yngsta barn.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: